آموزش دستور پخت و طرز تهیه کوکوی سویا مجلسی

طرز تهیه کوکو سویا




 اگر به مصرف سویا علاقمند هستید و نمی دانید با ان چه غذایی تهیه کنید می توانید با این رسپی خوشمزه همراه باشید . ما در این رسپی به شما یاد می دهیم که چگونه با سویا و کمی سبزیجات یک غذای فوری و بسیار خوشمزه درست کنید. برای ارجاع به مطلب اصلی این لینک ( طرز تهیه کوکو سویا ) را دنبال کنید.

کوکو سویا یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و نوین ایرانی است که به دلیل استفاده از سویا برای کسانی که دنبال غذاهای سالم تری می گردند بسیار مناسب است. این کوکوی خوشمزه با سویا ، قارچ ، سیب زمینی ، جعفری و پیاز تهیه می شود.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کوکو سویا تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکوی سویا تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه کوکو سویا با وبلاگ مردمی ترین همراه باشید.


مواد لازم کوکو سویا
  •     پیاز ۱ عدد
  •     سویا ۲۵۰ گرم
  •     تخم مرغ ۳ عدد
  •     جعفری ۵۰ گرم
  •     قارچ بزرگ ۳ عدد
  •     سیب زمینی ۱ عدد
  •     روغن مایع به اندازه کافی
  •     آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
  •     نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
 

طرز تهیه کوکو سویا

ابتدا سویا را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و تا روی آن آب می گیریم و به مدت ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا خیس بخورد. تا خیس خوردن سویا باقی مواد را آماده می کنیم،سیب زمینی را در قابلمه ای کوچک قرار می دهیم و روی آن آب می ریزیم

و حرارت را زیاد می کنیم تا زودتر آبپز شود.سپس جعفری را آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و داخل کاسه ای می ریزیم وبعد پیاز را پوست می گیریم و رنده ریز می کنیم و آب آن را کاملا می گیریم

و به جعفری اضافه می کنیم و قارچ ها را با یک دستمال که با آب آن را نمدار می کنیم تمیز می کنیم و سریع آبکش می کنیم و هر کدام از قارچ ها را به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و در تابه ای کوچک کمی روغن می ریزیم

و روی حرارت قرار می دهیم و قارچ ها را در آن تفت می دهیم تا نرم شوند سپس از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا خنک شوند و آن وقت روی تخته ریز ریز آن ها را خرد می کنیم و به جعفری و پیاز اضافه می کنیم.

سیب زمینی آبپز شده را پوست می گیریم و رنده می کنیم و به مواد می افزاییم. سویا را آبکش می کنیم و در چرخ گوشت یکبار چرخ می کنیم(می توانید چرخ نکنید)و به مواد اضافه می کنیم.تخم مرغ ها را جداگانه در پیاله ای می شکنیم

و اگر سالم بودن به مواد اضافه می کنیم،سپس آرد و نمک،فلفل و زردچوبه را به مواد اضافه می کنیم و خوب مواد را زیر و رو می کنیم تا خوب مخلوط شوند. در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم تا داغ شود آن وقت به اندازه یک فلافل از مایه کوکو بر می داریم

و با کف دو دست یک دایره درست می کنیم و آن را کف یک دست با انگشتان دست دیگرمان تخت می کنیم و اطرافش را حالت می دهیم و در روغن داغ قرار می دهیم تا مغز پخت و سرخ شوند.هر دو طرف کوکو ها را سرخ می کنیم و با سس مورد علاقه سرو کنید.نوش جان

کمی در مورد سویا بدانیم :

 سویا قرنهاست  که غذای مردم آسیا مخصوصا چین بوده است . چینی ها آن را همراه با برنج بعنوان غذای اصلی خود مصرف می کنند . ایالات متحده آمریکا بزرگترین تولید کننده سویا می باشد و تقریبا دو سوم محصول کل دنیا را تولید می کند . سویا در ایران بنام (لوبیا روغنی ) ،‌( لوبیا چینی ) سوژا و دانه سویا معروف است .  سویا گیاهی است یکساله دارای ساقه پرشاخه ، برگهای آن بیضی ، نوک تیز و سبز رنگ می باشد .

 میوه آن شبیه لوبیا است که در هر غلاف آن سه تا پنج دانه جدا از یکدیگر وجود دارد . رنگ دانه سویا بر حسب انواع مختلف متفاوت است و برنگهای زرد ، سفید ،‌سیاه ، خاکستری و خالدار دیده می شود .  دانه سویا به بزرگی یک نخود کمی مسطح و گرد است .

دانه سیاه سویا بشتر در طب گیاهی مصرف دارد ولی از دانه زرد رنگ آن بیشتر برای روغن گیری استفاده می کنند . سویا بعلت داشتن پروتئین و مواد مغذی در تغذیه انسان بکار می رود .  سویا از چین به نقاط دیگر دنیا راه یافته است و بطور وحشی در آن کشور وجود دارد . سویا در حدود 3500 نوع مختلف دارد که هر کدام آب و هوای مخصوصی را می خواهد .

مطالب مرتبط :

عکس از :
  •  https://www.instagram.com/p/BjffjSFHmEp/
  • https://www.instagram.com/p/BnxrEOZnskk/

Comments