طرز تهیه بابا غنوش یک غذای خوشمزه لبنانی
با آموزش این غذای خوشمزه لبنانی با وبلاگ مردمی ترین همراه باشید. این غذا از نظر طعم شباهت هایی به میرزا قاسمی ما ایرانی ها دارد.
مواد لازم برای 4 نفر
سیر 6 مکعبپیازچه 4 عدد
بادام زمینی 6 عدد
زیتون برای دکوراسیون
لیمو ترش 1 عدد
ارده 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور پخت
برای تهیه بابا غنوش خوشمزه ابتدا، ما بادمجان را تمیز میکنیم و روی یک کوره بر روی یک اجاق گاز یا کوره کار می کنیم. شما می توانید میله های گاز خرد شده و کباب را در همه جا بر روی بادمجان ها ببرید. حالا ما در گلدان های بزرگ آب سرد می ریختیم.برای 5 دقیقه، بادمجان کبابی را به آن اضافه کنید، سپس آب را برداشته و بر روی آن بریزید، ( تشکر از بابا غنوج ) که سوخته شده است، و تا زمانی که آب اضافی خارج شود، بادمجان را در شستشو قرار دهید. .
سپس بادمجان را در یک میکسر قرار دهید و میگو، گلاب، آب لیمو و سیر را با نمک، فلفل سیاه اضافه کنید. مخلوط کنید و خوب مخلوط کنید. اگر میکسر در دسترس نیست، بادمجان و سیر ما می خوریم
گل کلم را به طور کامل بریزید، مواد را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. ظرف تهیه شده را در یک ظرف بریزید و روغن زیتون تزئین کنید و می توانید جای انار را جایگزین روغن زیتون کنید. این وعده غذایی را با نان سرو کنید از غذایتان لذت ببرید
Comments
Post a Comment